En snabbis innan jobbet...

Hej alla kottar! Här sitter jag och äter kalla makaroner med ketchup och lyssnar på 5ive. Spännande blandning, lite 5:an över det hela. Eller 4:an kanske tillochmed. Men ta det lugnt ni som bryr er - jag ska inte dö av näringsbrist. Det blir blåbärssoppa och hembakat bröd också innan jag drar till jobbet.

Har spenderat den senaste timmen på internet och försökt hitta en bra bostadskö i Göteborg, men vet inte riktigt vilken som är "den". Någon som kan hjälpa? Carro mitt underbara underbarn?

Helgen som gick var iallafall lyckad, på tal om bostadsköer. Hemmakväll på fredan och ut på Yatzi på lördan. Det var ett helt OK ställe med hyfsat bra musik, men sjukt trångt när alla folk kom. Kul att dansa lite iallafall! Söndan började med bullfrukost och slutade med Bert-avsnitt på TVn. En kommande hit i den här lägenheten känner jag. 

Nej nu ska jag få i mig lite mer innan 5½ timme i kassan väntar. 

Ha det! 

Japp, då var det gjort...

Äntligen kunde jag låtsas ihop lite förnuft och har anmälan till högskolan klar. Det största frågan blev Stockholm v/s Göteborg. Orkar inte analysera någonting någonstans. Kommer nog att smitta av sig lite på resten av dagen, eller så är jag bara hungrig. Suck.

Hej då

C'mon shake, shake, sha-sha-sha-shake it!

Sova! Vill jag inte göra men komma hem, ja tack! 

Jaa, man kanske skulle blogga lite...

Sitter här i soffan och slötitar på Mtv i bakgrunden av datorn. Skulle lika gärna kunna stänga av den men det blir så tyst då. Har äntligen kunnat uppdatera mina uppgifter på Peace & Loves funktionärsida. Får se om jag kan jobba då, men vet ju inte. Jag har sagt att jag ska vara här hela sommaren. Men det vore så sjukt kul. Vi får se. Fy vad tråkigt det här inlägget blev. Damn. Aja. Jag är väl tråkig idag då.

Nej men seriöst. Det finns inget kul att skriva.

Jag ger mig.

Hej då!

LÄNGTAR EFTER SOMMAREN OCH DETTA

RSS 2.0