Jag avslöjar en hemlighet....

I december satt jag och skulle skriva julkort till alla mina nära och Kära som jag tyckte förtjänade det. Hade en fin idé med passande bilder till alla kort. Problemen kom och jag fick inte bilderna utskrivna i tid. Så jag löste det på ett annat kärleksfullt sätt. Det fina i kråksången är att jag nu har alla bilderna utskrivna och utklippta i min kalender så jag kan titta på er alla och längta när det behövs. Så nu vet ni var ni är. Hos mig, hela tiden. Mohaha! Och jag älskar det!

Just nu:

Det är sååååå enkelt med dig...

Wohoo! Det är sol ute! Wohoo! Jag sitter inne! Men jag bryr mig inte faktiskt =) Jag har gjort andra saker som får mig på bra humör och slippa skuldkänslor. Lyssnar på Lasse Lindh, kollar på sommarbilder, rakat benen, njutit av alla fina minnen. Jag känner mig jävligt nöjd helt enkelt! Hahaha!! In your face! Jag är så nöjd att jag kan lägga upp en fin bild på mig ÄVEN fast den är tagen från helt fel vinkel, men jag älskar ljuset i den och den gör mig glad. OBSOBSOBS! Det är Lizas bild!!

"Det är sättet du rör dig" - Lasse Lindh

Minst sagt...

Det har varit en händelserik natt. Jag har varit på dejt med Håkan Hellström, suttit naken på en tunnelbana och cyklat i en skog. Blev sjukt besviken när jag vaknade... Ångesten jag fick i drömmen med Håkan kanske får en konsekvens för min frikort-lista... Mycket möjligt. Fint var det iallafall och han går på repeat på mobilen sen jag gick upp. Det bästa var att jag fick exakt samma känsla när jag lyssnade på musiken som jag hade i drömmen. Lite krångligt att förklara kanske men nu har jag försökt iallafall. Nu ska jag kolla upp utbildningar i Götet v/s Estockolmo. Njut av detta.


"Åhå, för att satsa det sista på mirakel"

Peace in!

Älskar, älskar inte, älskar, älskar inte...



Sitter och försöka äta upp min dator för att stilla min wienersemmel-abstinens. Jag har ätit EN semla i år. Ungefär 20 stycken för få. Och fler kommer det inte att bli. =( Undrar vad jag kommer att drömma om i natt.... WIENERSEMLOOOOOR!!! Huh!

 
För första gången blev jag glad...

JAG VILL HA SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Dressed for success - Roxette

RSS 2.0