igår...

Torsdagskväll på Resecentrum. Bara jag och Håkan i mina öron. Ganska mysigt faktiskt.

Tekniska verkens blåa ljus får februarikvällen att verka lite mindre farlig och jag vågade gå järnvägsallén fram.
På bussen träffar orden mig och för första gången på många dagar passar de in till 100%. Varför har inte snubben fått nobelpris?

"...och jag tänker, är du också själv?
Var är du ikväll? (...) Om du vill ha mig.
Nu kan du få mig så lätt..."

Fast jag är ta mig f*n inte på rea.

image4

Godnatt Sverige - where ever you are...


 

pappa betalar...

"Förstörda för Livet - Genväng till Framgång(pappa betalar)" beskriver sååå INTE mitt liv just nu, men är otroligt skön att lyssna på. minnen från 2004 eller nåt sånt.

Fick mitt körkort idag. är väldigt skeptisk till att folk ska identifiera mig med den bilden... För att bäst beskriva den: en överraskad groda med hundöron, typ.

Var på restaurang i går för en underbar annanas fyllde år. mysigt!

När man inte har något att göra om dagarna finns en tendens att man skriver långa listor på vad man ska göra. till skillnad från en uppbokad människa är listorna fyllda med typ alla internetsidor man ska titta på, saker som att hämta in posten, duscha, äta lunch - you name it. helt sjukt men tillfredsställer behovet av att vara produktiv. trots det har jag lyckats skjuta upp min lunch nu i en timme... 

Gud vad lyckad man känner sig!!!!! NOT

ska bara ta tag i livet. en makalös låtskrivare och arvinge av mitt hjärta skrev "Kom K". Om nån vill veta mer om mitt liv  - lyssna på den!


image3


F*n ska ut och äga världen nu. See Ya!


jo...

Blev lite nedslagen av att befinna mig ute på internet igen...

Men en skön vecka i norr var iallafall behövligt! Saknar snön..=( Nej, här nere har ju mister människa sett till att det är sommar i februari, sugit värre. Verkar inte hänt så mycket på en vecka, eller vem skulle det ha hänt nåt? alla folk här? öh, nej. de är liksom inte här...

Underbara Lasse och Björn i melodifestivalen iallafall.

Ska gå och fortsätta hypnotisera mig med min fett stora grytlapp som jag börjat virka.

Bye dream - hello reality

so long

sitter och fryser framför datorn och trodde jag skulle hitta nåt jobb. nej.

vet inte riktigt hur det känns men inte på topp iallafall. imorrn bär det av norrut med lasse i bilen och utan skylt där bak. mm. inget mer att kommentera.

sugit. bye bye beaches, hello snow patrol

seg deg

måste nog knarka lite Björn Gustafsson och få fart på livet! pluss

jag bara måste...

Christer, Christer, Christer. Jag skäms. Jag fattar inte varför jag överhuvudtaget ser på det, detta förnedringshelvete som får en att tappa tilltron på det svenska folket. Melodifestivalen. Jag vet, Christer och jag var sååå tighta förut men nu har han kört vår vänskap i botten. Denna kväll var till för alla mormödrar och deras barnbarn. Okej, jag ska erkänna att jag inte missunnar Amy Diamond "vinsten" och ja, jag blev avundssjuk på hennes guldskor, men när jag känner att hellre velat se Velvet (ett av mina många irritationsobjekt) gå vidare och blir besviken på att hon inte gör det, då är det fan nåt fel. NEJ, det enda positiva ikväll var Björn Gustavsson och Morgan Pålssons inhopp. Jag går sönder.

Det mest förnedrande av allt är dock att jag om ungefär sex dygn och tjugotvå timmar kommer sitta och titta på det igen, det finns kanske hopp? Lasse Lindh - känn ingen press men...........

Kanske borde stänga av innan omröstningen nästa gång.

Whatever, live in peace och hopp om att panchisarnas telefonräkningar inte klarar av att de röstar när ångestspektaklet når Globen.

Suck

har jag tur kanske det ligger någon under min säng...

off-knappjäveln snuvade mig på min lunch.....kunde ha käkat de jävla pytteköttbullarna....whatever

ska nu skriva mail till Austria. vad ska man skriva när man vet att även fast de två första mailen var jätteroliga och fulla med substans så kommer kontakten att svalna efter nästa. Tips?

ska bli skönt med en snorig hemmafredag med ingvar oldsberg, men jag tål bara inte hans "kumpan". han ger mig utslag som kliar att jag inte kan sitta still..

men men, eftersom min pyjamaskille inte är med i let's dance så får man hitta(och titta) på nåt annat.

my thoughts to malaysia!

peace


dagens i-lands-problem:

jag är sjuk och hungrig.

varma köttbullar och kokt pasta för att lyxa till det? mmmm. de frusna pytteköttbullarna längtade efter att bli stekta och uppätna. hoppet byttes på några sekunder ut till förtvivlan, alla plattor på spisjäveln var trasiga. beklagade det för mig själv en stund eller två, min varma lunch fick bestå av rostade mackor, pulversoppa och marinerade vitlöksklyftor. ska ändå inte träffa folk på några dagar... de små köttbullarna ligger nu i kylan i frysen igen och drömmer om bättre dagar.

mätt

Tillbaka till mitt liv:

  • jag har lärt mig jonglera
  • skrivit ett nästan fullkomligt CV
  • pratat med italien i telefonen
  • glömt bort att ringa
  • funderat på att inte fundera så mycket
  • lärt mig läsa andra folks tankar - underbart

sleep tight



RSS 2.0