Expressen undrade om jag var sexuellt intelligent...

Du fick 83 rätt av 108 möjliga:


Du vill ha bekräftelse
Du är känslomässigt osäker på dig
själv även om du har haft många
sexuella förhållanden. Din låga självkänsla
gör att du har ett dåligt förhållande
till din kropp och söker
bekräftelse genom sex.
Vill du utveckla din sexuella intelligens
bör du överväga att söka professionell
hjälp hos en sexolog, som kan
lära dig att se mer positivt på sex.

Hoppsan!

http://www.expressen.se/sex/1.1653022/ar-du-sexsmart


...

...om man uppehåller sig i vår lägenhet vid frukosttid en dag och hör någon ropa: "Det är inte tisdag i dag va?", med panik i rösten, på en onsdag, blir den onsdagen inte alls som man hade tänkt sig...  

Jag ska flytta till Göteborg...

...jag har bestämt mig nu efter sex månader... Så nu ska jag bara ha tag på en lägenhet. Håll ögon och öron öppna om ni vill hjälpa till. Annars får jag väl slänga ut Håkans brud, men han kan bli lite sur då. Fast det går nog över. Nej men seriöst, jag vill ha ett place och det snarast mulig.

Det blir iaf en kvällskurs i Rättspsykologi vid Göteborgs Universitet och en distanskurs i Kriminologi från Stockholms. Får se vad man kan göra utav det. Jag ska iaf äntligen få testa på Götet på riktigt. NICE!

Det blir nog ett äventyr och lite att kämpa för, men det SKA gå. Hejja, hejja!

Och förresten, bara så ni vet:



Carro, tvätta rent Håkan - here I come!

Sitter och funderar på...

...vad stora liv folk har. Och om man någonsin skulle göra något av det själv. Åka till sydamerika eller centrala Afrika bara för ATT. Men att komma iväg, att orka bry sig, att sluta tänka att man själv inte "är sån" känns ibland lite väl avlägset. Som nu.

Man blir nog lite avtrubbad av att jobba så här mycket. Just nu orkar jag inte göra något "litet extra", som egentligen inte är extra alls. Jag har ingen lust bara... att sköta mitt jobb...

Vill iväg, men hem först, eller både och på samma gång.

Läste bloggar för att få tiden att gå. Halkade in på Simon Norrsveden. På gränsen till att bli för jobbig. Det är på gränsen man inspirerar.
Jag har världens snyggaste paraply just nu...

Inne på 11e dagen av 20 jobbdagar i sträck...

...och vill bara HEM till alla älskade som jag inte har här i Oslo. Saknar er så sinnessjukt mycket, bara så ni vet! Vi hade internet hemma igår igen så det blir nog fler blogginlägg i framtiden, kan man ju hoppas.

Har fått lite mer klarhet i min framtid också, med betoning på lite. Lägenheten som var på G i Göteborg är inte på G längre, plus att mormor och morfars lägenhet i Stockholm nu är uppsagd så där kan jag bara bo till och med Oktober om jag vill. Suck. Nu väntar jag bara på besked från Studera om vad jag egentligen kan plugga i höst, om jag nu fortfarande ska göra det... hahaha vad kul det är....

Har iallafall typ bestämt att jag åker hem härifrån den 3e augusti, men inga biljetter bokade ännu. Undrar vad folk hemma gör då? Hörde att det finns ett besöksvärdt glasscafé på Liseberg. Någon som känner sig manad?

Nu får ni ha det så underbart hemma alla underbara så ses vi snart!!!

kanske om 26 dagar? =)

 
Dagens otippade kändis.

Vem känner igen Aaron Carter?

En man i lila byxor och rufsigt hår.

Jag har skrivit förut att om jag bara skulle se en enda konsert till i hela mitt liv, så skulle det bli Håkan. Tack vare den känslan av att inte veta var man ska ta vägen med all glädje tror jag att man kan dö lycklig. Sista kvällen på Peace and Love kunde inte ha slutat bättre. 

Moment #1
Jag jobbade i logerna bakom Athenascenen medan konserten skulle börja men såg öppningen på storbildsskärmarna när det inte var så mycket att göra. Efter några låtar fick jag gå iväg och se resten av konserten och i min röda Peace and Love Army-tröja och med zebrarandiga engångskameran i högsta hugg sprang jag så långt fram genom publikhavet jag kunde. Mot Håkan, mot hans glädje, mot livet.

Moment #2
Till  "Gårdakvarnar och skit" stod jag och tänkte på hur fin han var i sitt rufslockiga hår och knallila byxor som matchade fodret i han silverprickiga kavaj, samtidigt som han sjunger ut "jag är inte mycket, inte mycket att titta på".

Det finns inte mycket mer jag kan säga, det värker i bröstet på mig...


2009-06-27 - HåKAN HELLSTRöM från Utopia / Peace & Love


RSS 2.0