Regression here I am...

Man säger ju  att man genom drömmarna bearbetar det som hänt under dagen. Här är min dröm. Varsågoda och tolka!

Jag står i hallen och kommer på mig själv med att ha bjudigt min brorsa på alkohol och får sjukt dåligt samvete för att han är under arton. Mamma och pappa var på väg till jobbet så jag springer ut i nattlinne till bilen och kramar om mamma hårt, tårar börjar komma och när jag går till pappa lyfter han upp mig som man gör med bäbisar när man vill få dem att rapa efter maten. Runt omkring oss börjar Magnus Ugglas "Pom pom" spelas och jag gråter ännu mer.

Jag vaknar gråtandes med en blandning av "Rockartwist" och "Fingertwist" med Mora Träsk på hjärnan. Spännande.


Hej, här sitter jag i min obäddade säng...

Idag blev det faktiskt av att gå upp lite tidigare än planerat. En halvtimme, men ändå. Käka lite för mycket frukost (ni vet när slutet av filen inte smakar lika gott och man får tänka på något annat för att inte må illa) och satte mig sedan på golvet framför TVn och plockade ca 30 pensionärspoäng genom att genomlida 48 minuters Yoga med hjälp av en handduk och ett morgonrocksskärp. Kom fram till att Yoga måste vara bland det osexigaste som finns. Det kan iofs bero på instruktörens 90-tals "linne". Hu!
Det var en sån där morgon då man känner sig så sjukt ful att man bara kan överleva genom att undgå alla speglar, så jag slängde mig på sängen och tänkte somna, men satte på "Gullbergskaj paradis" och "Kom igen Lena" och Håkans ande lyfte mig in i duschen. Sen vände jag på hela pankakan och satte på mig översnygga kläder trots att jag inte ska träffa en kotte idag. Det blev inspirerat av låtarna med röda hängslen och hela kittet. Kan nog bli svarta naglar också för att hedra minnet av Hultsfred 2005. Jag lovar att inte ta steget längre till en modeblogg och lägga upp bilder på "My outfit", donn vorry!

Dagen ska fyllas av jobbsökande eftersom det verkar som vi kan ha fått en lägenhet i Oslo, men jag ska även klämma in en gammal 50-tals film på ettan, tror det var "Flottans glada gossar", och snappa upp några fler old school-uttryck.

Och så ska jag nog få min säng bäddad...

Det verkar kunna gå uppåt igen!

Jag är i helt rätt mode för att skriva men det kommer inte bli så bra ändå, för ibland har man dagar/veckor då man inte kan skriva lika kul som man vill att det ska låta. Men jag tror jag försöker ändå.

Kände mig på ovanligt kul humör idag. Ni vet när man tänker "jag har så himla mycket att vara glad över" istället för "jag har så jävla lite att klaga på" - samma situation, olika tolkningar. Jag har faktiskt inte kännt mig så hemma och lycklig på ett tag som jag gjorde idag. Inte för att livet har gått mig emot på sistonde, men jag kände mig trygg i mig själv. (Ett tag iaf. Sen hamnar jag alltid i ett obehagligare tillstånd när jag sitter framför datorn och gör allt på samma gång och på så sätt inte får någonting gjort istället...).

Nu till det som gjorde allt så bra. Tog en promenad med efterföljande frukost på Odalgatan och allt kändes plötsligt så mycket bättre. På en halvtimme hade vi planerat in en interrail inför slutet av sommaren (Irland-Storbritannien-Frankrike-Grekland) och allt kändes så lätt. Jag blev sjukt pepp på den resan och mer pepp på Oslo.

Ibland behöver man bara en liten promenad, en liten frukost för att allt ska kännas så mycket bättre.

Även om du inte känner det själv Umbrella så ger du mig energi bara av att vara och på något sätt hamnar jag alltid framför youtube för att hitta låtar som du tipsat om nångång Backinthedays =) Men jag glömde bort vad han hette som du visade idag.

Här är en gammal, typ.

Försmak på interrail
(Tyvärr vad den enda jag hade en när vi leker "Sunkigast på Centralen" efter P&L-07 med choklad i munnen, men det är ju trots allt så vi ser ut.)

Smart kommentar...


"Jag hatar sån här musik som de inte har skrivit själva. Det är musik utan själ. Kommersiell dynga. Som lök..." 

RSS 2.0