Ja, jag kanske skulle ha lagt mig för en timme sedan...

Ringde och frågade var de var och den timmen som skulle gå hade blivit några fler timmar och fler lär det bli. Jaja, jag hade ju tänkt fira dig på din födelsedag men skit it då. Bitter.

Jag tjatar på alla möjliga, jag vet, men jag kan inte sluta lyssna på den! Det är precis rätt stämning att vara i såhär strax innan tolv när man inte vågar stänga av TVn för att det kommer bli för tyst och mörkt för att gå och borsta tänderna. Måns vaggar mig lite så länge. Jag känner mig lite bra till mods ändå just nu. Fem månader nu. Det har gjort och gör mig lycklig. Tack! Och varsågod ;)

Snart är det riktig vår, atjoo och underbart. Haha, jag tror allt blir underbart med den här musiken i bakgrunden. Bra knep! Ska nog köra med det i framtiden. Nej, nu ska jag våga gå ut i hallen, den kanske inte är något spöke där, utan bara Måns...eller Jonte?
Lavv ya! XX

Ps.
Jag har kommit på att man ska vara lycklig och göra roliga saker i livet istället för att bara tänka på att tjäna pengar. Vill och ska börja leva det livet...efter Oslo. Det ska bli underbart och befriande. Here I come! Ds.


Det var kul att kolla på Babel...går det?

Sitter och väntar på mina roomies som är på lönepils och satte mig till ro framför Babel på SVT. (Eller tillro och tillro, jag skriver ju detta samtidigt, man är ju tjej.) Såg John Ajvide Lindqvist ien miniintervju och blev faktiskt sugen på att läsa hans nyaste "Människohamn". Har haft tid på mig att komma tillbaka till honom efter att blivit besviken på filmatiseringen av "Låt den rätte komma in". Samtidigt kommer tankarna om journalistpluggande tillbaka. Hmm, undrar vad allt blir. Vi får se.

Nu får de ta och komma hem! Tila Tequila börjar ju snart!

Tack så jävla mycket!

Tack rädsla eller ångest eller vad du är för att du försöker förstöra mitt liv med min pojkvän. Tack! Och Tack för att du förstörde den finaste solnedgången för första gången över den här jävla stan. Jävligt shysst!

Bilförarna hade solnedgången i ögonen och utspilld latte överallt så de slapp se mig. Vad fan bryr jag mig om dem förresten? NADA!

En liten försmak...


Det var kul i Idre...

RSS 2.0